0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Bedrijfsongeval in IJmuiden

Het kan voorkomen dat u een bedrijfsongeval in IJmuiden heeft gehad en hierdoor ernstig letsel oploopt. Dit bedrijfsongeval kan worden veroorzaakt door een slechte werkplek of materiaal. Daarnaast kunt u in de loop der jaren klachten ontwikkelingen als RSI en rugklachten. Deze klachten kunnen werk gerelateerd zijn. Wanneer u door deze klachten wordt belemmerd in het uitoefenen van uw beroep of in uw privéleven, is het rechtvaardig dat u hiervoor een vergoeding ontvangt. In IJmuiden kunnen onze advocaten u precies vertellen of het in uw geval verstandig is om een schadeclaim in te dienen. Na een ongeluk op het werk is dan ook verstandig een deskundige letselschade advocaat in te schakelen.

Wat te doen bij arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Wanneer u door toedoen van een ander ernstig fysiek of mentaal letsel heeft opgelopen, dan wordt er gesproken van letselschade. Deze schade kan worden veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld door een medische fout, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, maar ook een geweldsdelict en seksueel misbruik kunnen de oorzaak zijn. Welke stappen moet u nemen als betrokken bent bij een bedrijfsongeval in IJmuiden? Als u letselschade heeft opgelopen door het arbeidsongeval, kunt u een schadeclaim indienen bij uw werkgever. Een schadeclaim is een eis tot vergoeding van de schade die een ander heeft veroorzaakt. De claim kan bestaan uit een materiële en immateriële schadevergoeding; het zogenaamde smartengeld. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in letselschade en vertellen u precies welke stappen u moet ondernemen.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging