0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in IJmuiden

Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval en wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? Het is goed dat u deze stap zet. Na een bedrijfsongeval kan de relatie tussen een werkgever en een werknemer onder grote druk komen te staan. Wanneer uw werkgever ontkent aansprakelijk te zijn, dan komt u tegenover uw baas te staan. Een ongeluk op het werk heeft dus niet alleen directe schade tot gevolg, maar kan ook invloed hebben op uw baan.

Berntsen Mulder Letselschade heeft veel ervaring met het aansprakelijk stellen van werkgevers. Om tot een goede afhandeling van de schadevergoeding te komen bemiddelen wij altijd eerst tussen partijen. Bemiddeling heeft als doel een voor beide partijen acceptabele oplossing te vinden. Indien bemiddeling niet effectief is, kunnen wij uiteraard de zaak voorleggen aan de rechter.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de geleden schade. Alleen wanneer de werkgever het ongeluk niet had kunnen voorkomen, of wanneer de werknemer bewust roekeloos handelde is de werknemer aansprakelijk. Had uw werkgever kunnen voorkomen dat u van de trap viel of viel u doordat u zelf niet goed oplette? In sommige situaties is de aansprakelijkheid erg lastig te bepalen. Berntsen Mulder Letselschade staat u graag bij na een bedrijfsongeval. Het bedrijf aansprakelijk stellen voor schade? Laat dat over aan onze ervaren letselschade advocaten.

Uw letselschadeadvocaten

Over Berntsen Mulder Letselschade

"Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

Wij luisteren naar uw verhaal, vragen door en denken met u mee. Samen bepalen we de juiste strategie.

In de samenwerking is het belangrijk om over en weer goed bereikbaar te zijn en het taalgebruik eenvoudig te houden. Wij hebben aandacht voor de mensen en voor de prestaties. Alleen door die combinatie, is het optimale resultaat haalbaar."

Waarom kiest u voor Berntsen Mulder?

  • Specialist in het afhandelen van letselschadezaken
  • Verzekerd van een goede en snelle afhandeling
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging