0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Letselschade door medische fout in IJmuiden

Als een arts de verkeerde diagnose stelt of u verkeerde medicijnen voorschrijft, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Wanneer u lichamelijke problemen heeft naar aanleiding van een medische fout heeft dit invloed op uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk kan dit voor u gevolgen hebben, maar ook psychisch. Wat veel mensen niet weten, is dat ze ook recht hebben op een vergoeding in het geval van psychische schade. Dit wordt smartengeld genoemd. Een medisch advocaat van ons helpt u graag om de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Of het nu gaat om lichamelijke en/of geestelijke schade, wij staan altijd voor u klaar.

Hulp na medische misser

Woont u in IJmuiden of omgeving IJmuiden en bent u op zoek naar een letselschade advocaat medische fouten in IJmuiden? Wij helpen u graag met het verhalen van de letselschade na een medische fout. Het is namelijk niet eenvoudig om een schadeclaim in te dienen. Er moet namelijk worden vastgesteld wat de oorzaak van uw schade is, wie aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letsel en er moet bekeken worden wat uw letselschade is. Het gaat hierbij niet alleen om het lichamelijke letsel, maar ook om andere factoren. Hierbij kunt u denken aan inkomstenderving, verminderde pensioenopbouw, extra kosten voor huishoudelijk hulp en reiskosten van en naar het ziekenhuis. Wij kunnen precies voor u in kaart brengen waar u recht op heeft. Ook wanneer het niet een medische fout in IJmuiden betreft, maar bijvoorbeeld letsel door een geweldsdelict in IJmuiden of verkeers- of bedrijfsongeval.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging