0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Schadevergoeding aanvragen in IJmuiden

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u daar letselschade bij opgelopen? De belangrijkste vraag die beantwoord moet worden is natuurlijk wie aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade. Wie heeft het ongeluk veroorzaakt? Aan de hand van de aansprakelijkheid kan een schadevergoeding aangevraagd worden. U heeft door het toedoen van een ander allerlei kosten gemaakt. Niet alleen kosten voor materiële schade, zoals schade aan uw auto of lichamelijke schade, maar ook immateriële schade, zoals verdriet en pijn. Als u niet schuldig bent aan het ongeval, dan kunt u een letselschadevergoeding eisen. Het is erg belangrijk dat u alles wat er is gebeurd onthoudt of desnoods bijhoudt. Wanneer u weet wie het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kan er een schadeclaim ingediend worden.

Hulp bij schadeclaim indienen

Bij het indienen van een schadeclaim stelt u de tegenpartij aansprakelijk voor uw geleden schade. Daarnaast komen er bij het indienen van een letselschadeclaim een aantal zaken ter discussie te staan. Is de schade bijvoorbeeld echt door het ongeval veroorzaakt? Waar bestaat de schade precies uit? Zullen er kosten in de toekomst ontstaan, omdat u blijvend letsel heeft opgelopen. Dit zijn allerlei vragen die aan bod komen. In IJmuiden en omgeving kunnen onze letselschade advocaten u helpen bij het indienen van een letselschadeclaim. Neem contact met ons op via 0251 - 79 90 20. Wij staan u graag bij!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging