0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Uw letselschadespecialist in IJmuiden

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in IJmuiden? U kunt bij ons terecht. Onze letselschade advocaten zijn ruimschoots ervaren in het bijstaan van slachtoffers op het gebied van bedrijfsongevallen, verkeersongevallen, product- en medische aansprakelijkheid in en rondom IJmuiden. Ook voor letselschadezaken betreffende ongelukken in en rond het huis kunt u bij ons terecht. Elk ongeval is uniek en er bestaat dan ook geen standaard aanpak voor een letselschadezaak. Door onze ervaring met uiteenlopende letselschadezaken hoeven wij ons niet druk te maken over standaard procedures, maar kunnen wij u persoonlijke aandacht bieden.

Ervaren letselschadebureau

Ons doel is het helpen van u als slachtoffer. Daarbij stellen wij het contact met u voorop. In een oriënterend gesprek kunt u uw verhaal kwijt en informeren wij u vervolgens over de mogelijkheden. In overleg met u bepalen we het plan van aanpak. Soms is onderhandelen de beste optie, maar als u liever meteen wilt procederen, dan staan wij u uiteraard bij in de rechtszaal.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied. Elke letselschade expert is dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de letselschade. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Bel naar 0251 - 79 90 20 of vul het contactformulier in.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging