0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Verkeersongeval gehad in IJmuiden?

Er zijn veel verschillende oorzaken van letselschade, waarvan een verkeersongeval de voornaamste is. Een ongeval in het verkeer komt vaak voor. In veel gevallen blijft de schade beperkt tot blikschade. Het kan echter ook voorkomen dat u lichamelijke of geestelijke problemen overhoudt aan het verkeersongeval. Een goed voorbeeld van een klacht na een ongeval is een whiplash, waaraan slachtoffers veel pijn aan de nek en schouders en concentratieproblemen overhouden. Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in IJmuiden of omgeving IJmuiden? Wij zijn uw letselschade advocaat in IJmuiden.

Professionele hulp na verkeersongeval

Heeft u tijdelijk of blijvend letsel na ongeval? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van letselschaderecht op de voet. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit door onze lidmaatschap van de Stichting Keurmerk Letselschade. De advocatenkantoren die zijn aangesloten bij dit keurmerk beschikken over deskundige advocaten op het gebied van het vaststellen van schade. De stichting ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie, communicatie en duidelijkheid. De keurmerknormen worden regelmatig gecontroleerd. Op deze manier bent u verzekerd van kwalitatieve juridische hulp na bijvoorbeeld een verkeersongeval. Dus ook bij ons in IJmuiden.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging