0251 - 79 90 20

Letselschade advocaat nodig in IJmuiden?

Letselschade whiplash in IJmuiden

Kampt u met nekpijn na aanrijding? Verkeersongevallen hebben vaak nekpijn, maar ook stijve spieren en misschien letsel aan het hoofd tot gevolg. Minder voor de hand liggende symptomen na een aanrijding zijn concentratieproblemen, slapeloosheid en vergeetachtigheid. Deze klachten zijn typerend voor een whiplash. Een whiplash is een ernstige aandoening die meestal wordt veroorzaakt door een aanrijding van achteren. Het is echter nog steeds niet duidelijk waar de klachten precies vandaan komen. De klachten houden verband met het ongeval, maar er zijn geen aantoonbare beschadigingen in het lichaam te vinden. Het maakt het nog lastiger dat bepaalde klachten pas na een tijdje optreden. Deze klachten kunnen vervolgens niet meer in verband worden gebracht met het ongeval. Het opeisen van een schadevergoeding voor letselschade wordt dan nog complexer.

Whiplash schadevergoeding aanvragen

Heeft u last van een whiplash? Het is raadzaam een letselschade advocaat in te schakelen die u kan ondersteunen bij het opeisen van een schadevergoeding. Wij helpen u in contact te komen met medische specialisten die uw klachten serieus nemen en een professionele diagnose stellen. Ook de blijvende schade ten gevolge van het ongeval moeten vergoed worden. Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 0251 - 79 90 20. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging